{{ message.message }}
{{ button.text }}

Advies > Zwanger > Zwangerschapskwaaltjes > Theranal: effectief geneesmiddel bij aambeien

Advies > Zwanger > Zwangerschapskwaaltjes > Theranal: effectief geneesmiddel bij aambeien

Theranal: effectief geneesmiddel bij aambeien

Afbeelding blog 'Theranal: effectief geneesmiddel bij aambeien'

Na de bevalling kun je te maken krijgen met aambeien. Aambeien ontstaan door opgezwollen bloedvaatjes rond de anus. Die bloedvaatjes heeft iedereen. Maar door een te hoge druk, kunnen deze wel eens opzwellen waardoor aambeien ontstaan. Als je perst tijdens je toiletbezoek, kun je aambeien krijgen. En bij een bevalling moet je nou eenmaal persen. Aambeien kunnen voor jeuk, pijn en irritatie zorgen waardoor je dagelijkse bezigheden zoals zitten of een toiletbezoek vervelend kunnen zijn.

Theranal biedt een snelle en effectieve oplossing bij aambeien. De ongemakken verminderen snel dankzij de pijnstillende en jeukwerende werking van lidocaïne. Daarnaast zorgen zincoxide en bismuthsubnitraat ervoor dat de aambeien krimpen. Theranal kun je halen bij de drogist of apotheek; je hebt er geen recept van je huisarts voor nodig.

Theranal bestaat in twee varianten, in de vorm van Theranal zalf en een Theranal zetpil. De Theranal zetpil is alleen bedoeld voor gebruik bij inwendige aambeien. De zalf is speciaal geschikt voor zowel inwendige als uitwendige aambeien. Beiden werken even effectief.

Theranal kan tijdens de zwangerschap en borstvoeding uitsluitend gebruikt worden in overleg met de arts.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je