{{ message.message }}
{{ button.text }}

Advies > Zwanger > Wat regelen > Welke babydozen zijn er?

Advies > Zwanger > Wat regelen > Welke babydozen zijn er?

Welke babydozen zijn er?

Afbeelding blog 'Welke babydozen zijn er?'

Hier kun je de belangrijkste gratis babydozen bestellen.

Je bent zwanger of hebt een baby. Een dure periode! Daarom is het goed te weten welke gratis babydozen voor jou beschikbaar zijn. Maar hoe werken die gratis babydozen nu eigenlijk?

Het werkt simpel, je meldt je aan om een bepaalde doos te ontvangen en jij krijgt bericht over hoe je de doos kunt ontvangen. De ene babydoos haal je bijvoorbeeld op bij de Etos, de andere babydoos krijg je thuis afgeleverd. Nu kunnen wij ons voorstellen dat je denkt; waarom zou iemand mij een gratis babydoos geven? Dat is eigenlijk heel helder. Zo zijn er merken en bedrijven die jou willen laten kennismaken met producten die jij in de fase van zwangerschap en of moederschap wellicht veelvuldig zal gaan gebruiken. Als je dit product al eens hebt geprobeerd uit zo'n gratis babydoos, dan verwachten deze bedrijven dat jij ook later wellicht deze producten zult gaan kopen. Een andere rede van organisaties kan zijn dat zij benieuwd zijn naar jouw e-mail contact gegevens. Zo kunnen zij je regelmatig informatie mailen omtrent relevante zaken voor zwangeren en moeders.

Je bent natuurlijk geheel vrij om wel of niet producten uit de doos aan te schaffen. De ontvangst van de gratis babydozen verplicht je tot niets. En voor nieuwsbrief mailings kun je je altijd afmelden, als je deze achteraf toch niet interessant genoeg vindt. Kortom er zijn eigenlijk geen addertjes onder het gras. Daarom adviseren wij van Mamaplaats ook echt om deze gratis dozen gewoon lekker te bestellen. Het is een feestje om zo'n doos te openen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je