{{ message.message }}
{{ button.text }}

Advies > Zwanger > Wat regelen > Wanneer zwangerbox aanvragen?

Advies > Zwanger > Wat regelen > Wanneer zwangerbox aanvragen?

Wanneer zwangerbox aanvragen?

Er komt veel op je af wanneer je zwanger bent. Een van de leuke dingen is natuurlijk het verdiepen in het aanstaande moederschap en de bijbehorende spulletjes. De inhoud van een gratis zwangerbox kan je een heel stuk op weg helepen. Maar wanneer zwangerbox aanvragen?

Afbeelding blog 'Wanneer zwangerbox aanvragen?'

Wat zit er in de zwangerboxen?

Je hebt twee erg bekende zwangerboxen: de Blije Doos en de Ouders van Nu box. Beide boxen zitten vol met aanbiedingen, kleine speeltjes en handige benodigdheden voor je aanstaande moederschap. Wil je dit iets specifieker weten wat er in zit? Dat kan! Bekijk hier meer informatie over de Blije Doos » en hier voor meer informatie over de Ouders van Nu box ». Maakt het je niet zoveel uit wat er in zit en laat jij je graag verrassen? Bestel de boxen dan direct »

Wanneer zwangerbox aanvragen

Wanneer zwangerbox aanvragen: Ouders van Nu. Tot de 8e maand van je zwangerschap kun je deze gezellige zwanger box aanvragen. Na je 8e maand vraag je automatisch de babybox aan (ook erg leuk). Wanneer je minder dan 3 maanden zwanger bent krijg je een ophaalkaart voor de box tussen je 14e en 18e zwangerschapsweek. Ben je langer dan 3 maanden zwanger? Dan ontvamg je de ophaalkaart binnen een week na aanmelding.

Wanneer zwangerbox aanvragen: Blijedoos. Wanneer je drie tot vier maanden zwanger bent, krijg je per mail een uitnodiging om deze doos op te halen bij een Prénatal-winkel naar keuze. Is er geen mailadres bekend, dan zal de uitnodiging worden meegestuurd met het magazine WIJ Jonge Ouders.

Bestel de boxen

Lijkt het je wat? Bestel dan direct deze gave gratis boxen! Bestellen »

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je