{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Winnen! 3 x €50 shoptegoed bij Limango

De zomervakantie zit er weer op en de scholen gaan weer beginnen. Wij hebben een super leuk cadeau om het schooljaar goed te beginnen.  In samenwerking met Limango mogen wij 3x €50,- shoptegoed weggeven! Goede start van het nieuwe schooljaar, niet?

Limango

Limango.nl is dé private shopping community met altijd 70% korting voor het hele gezin. Hier vind je alles voor het nieuwe schooljaar met topmerken als Gaastra, Adidas, Esprit en Puma. Elke dag starten er nieuwe acties van topmerken voor zowel jou als de rest van je gezin. Of je nu een leuke back to school outfit zoekt, een paar stevige stappers  of nieuws gymschoenen, accessoires of een leuk cadeautje voor een kinderfeestje, bij Limango vind je alles wat je als jong gezin nodig hebt! En al die leuke items scoor je gewoon online vanuit je luie stoel.

Wat kun je winnen?

Wij geven drie vouchers ter waarde van €50 weg! Deze voucher geldt gewoon BOVENOP de hoge kortingen die Limango sowieso al heeft. 

Hoe kun je winnen?

Wil jij ook kans maken op een shoppingvoucher ? Beantwoord dan de volgende vraag: 'Het nieuwe schooljaar gaat van start, en mijn kindje neemt mee: .......'

Enthousiast?

Als Mamaplaats lezeres ontvang je nu als nieuw lid maar liefst €5,- shoptegoed cadeau! Check alvast de website om een idee te krijgen van het aanbod: www.limango.nl. Of neem een kijkje op de Facebookpagina: facebook.com/limango.nl

Deze winactie loopt tot en met 3 september 2017.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je