{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

WINACTIE €100: een veilig thuis

Niet meer in een koud en donker huis thuiskomen

Tijdens winterse dagen kan het soms akelig zijn om in een donker huis thuis te komen. Daar is nu een oplossing voor: ‘Slimme Stekkers’. Het werkt heel eenvoudig. Koppel de stekkers aan Toon®, de slimme thermostaat van Eneco en je zet voortaan op afstand je lampen aan- en uit.

Heel simpel met de Toon-app. Bovendien kan je met dezelfde app ook op afstand de verwarming aanzetten, zodat het ook al lekker warm is in huis. Is toch een stuk fijner thuiskomen :).

Plaats rookmelders

De meeste slachtoffers bij brand vallen door het inademen van rook. Als je slaapt, ruik je niets. Je wordt dus niet wakker van de rooklucht. Erg gevaarlijk! Je hebt allerlei soorten en maten rookmelders (al vanaf €5 heb je een basic melder). Wil je echt op safe spelen? Koppel dan een slimme rookmelder aan Toon. In tegenstelling tot basic rookmelders, geeft een slimme rookmelder je een waarschuwing in huis én een alert op je smartphone. Hierdoor kan je snel ingrijpen mocht er iets mis zijn.

Ook als je buiten de deur bent. Stel je hebt een pan op het vuur laten staan en er ontstaat rook, dan ontvang je een alert van Toon via de app of je wordt gebeld of je krijgt een sms. Zo weet je dus meteen dat je heel snel weer naar huis moet of de brandweer moet bellen. Je kunt er zelfs voor kiezen om (automatisch) de buren te laten waarschuwen bij brand.

Waar denk jij zelf aan bij een veilig thuis?

WAT KUN JE WINNEN?

Lekker veilig thuis spelen met je kindje, heerlijk toch?! Wij geven een cadeaubon ter waarde van €100 te besteden bij een grote speelgoedwinkel weg.

HOE KUN JE WINNEN?

Reageer onder dit bericht en maak de volgende zin af: ‘Ik voel me veilig als ...’

Succes!

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je