{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

WIN VTech Magische Mila

Jouw kleurrijke vriendinnetje!

Magische Mila kleurt de dag van je kleintje! 

Mila is het meest kleurrijke vriendinnetje uit de stal van VTech. Een mooi paradepaardje, dat straalt wanneer ze in het middelpunt van de aandacht staat. 

Mila heeft skills en weet wat shinen is. Ze beweegt haar hoofd, knippert haar ogen en zingt spontaan de mooiste liedjes wanneer de bijgeleverde microfoon haar mond nadert. Ze geeft haar speelkameraadje natuurlijk ook de ruimte om liedjes mee te zingen! 

Aanraking en gedeeld plezier zijn twee dingen waar Mila gek op is. Maar naast het spelen, blijft Mila natuurlijk wel een paradepaardje. Er goed uit zien vindt ze daarom ook heel belangrijk! Haar lange manen kunnen met de bijgeleverde clipjes mooi in model gebracht worden en met de magische kwast kan het make-uppen beginnen.

Met de magische kwast en het kleurenpallet is het een kleine moeite om op haar ogen, hoorn en vleugels de lievelingskleur van je kindje toe te brengen. Natuurlijk zonder geklieder, maar met toverkunst! 

                                    

Het beste geheim van Mila?

Het amulet om haar nek. Wanneer je kindje op het amulet drukt leert ze echte vriendschap kennen en hoort ze geheimen die alleen kinderen met vrienden voor het leven kennen! 

Mila, Mijn Magische Make-up Eenhoorn, inclusief tien accessoires, is speciaal ontwikkeld voor leergierige kinderen vanaf vier jaar.

Wat kun je winnen? 

Wij mogen maar liefst drie kindjes blij maken met dit kleurrijke vriendinnetje (t.w.v. €59,95)! Mila is pas vanaf half oktober beschikbaar in de winkels, dus wees een van de eersten die Mila in huis heeft!  

                                                     

Hoe kun je winnen? 

Geef in een reactie hieronder antwoord op de volgende vraag: 

Waarom verdient jouw kindje een Magische Mila? 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je