{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win: verantwoorde sausjes van Body & Fit

Een verantwoorde keuze

Met de vakantie in het vooruitzicht gaan we steeds meer op ons eten letten. Want zeg nou zelf.. ook jij wilt tijdens je vakantie stralen in je favoriete zomerjurkje toch? Goed nieuws, dat kan! Namelijk met de Smart Sauces van Body & Fit. Deze sausjes zijn gemaakt op basis van yoghurt met natuurlijke ingrediënten, kruiden en specerijen. De sausjes bevatten minder suiker dan supermarktsauzen en zijn vrij van kunstmatige geur- smaak- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen. De Smart Sauces zijn te gebruiken bij rauwkost, vlees, vis, rijst, noedels, wraps, als dressing door de salade of als topping op je brood. De Smart Sauces van Body & Fit maken zo van iedere maaltijd een verantwoord feestje. 

Wat kun je winnen

Wij mogen maar liefst 5 sets bestaande uit 2 overheerlijke Smart Sauces weggeven! 5 sets met Smart Sauces om van iedere maaltijd een verantwoord feestje te maken. Laat de barbecue uitnodigingen maar komen! Probeer het zelf :)

Hoe kun je winnen

Laat ons in een reactie hieronder weten ‘van welke smaak jij denkt dat dit jouw favoriet zal worden en waarom?’ Wie weet ben jij wel één van de vijf gelukkige die een set met verantwoorde sausjes krijgt thuisgestuurd!

Kijk hier voor alle smaken en meer informatie.

De winnaars zijn bekend! Kijk snel of jij een van de gelukkige bent ;)

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je