{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

Win twee Belize kussenhoezen van Koeka

Koeka Home collectie

Ken je Koeka alleen van verzorgingsproducten, kleding en accessoires voor baby’s en kinderen?
Sinds een jaar heeft Koeka een ruime collectie speciaal voor volwassenen: Koeka Home!
Een pure, zachte en stoere collectie met een tijdloos, eigentijds karakter. Verander je slaap- en woonkamer eenvoudig met diverse stijlvolle woonaccessoires. Gebruik mooie kussenhoezen en fijne plaids op de bank, of kies voor een sfeervolle sprei, zachte dekens en chique dekbedovertrekken op het bed.

Over Koeka

Koeka is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van herkenbare en innovatieve baby-, kind- en home-artikelen. Allemaal gemaakt van verfijnde stoffen met natuurlijke kleuren, waarbij functionaliteit en afwerking centraal staan.

Wat kun je winnen?

Koeka geeft 2x een set van twee Belize kussenhoezen (50x50) in jouw favoriete kleur weg (t.w.v. €85,90). De Koeka kussens (hoezen) zijn mooi op de bank of op je bed. De Belize is één van de gebreide series die de stijlvolle Koeka Home collectie te bieden heeft.

Hoe kun je winnen?

Om te winnen dien je de volgende vraag te beantwoorden: Welke kleur kussenhoes wil je winnen en in welke ruimte zou jij de kussens gebruiken?

Tip: Kijk voor kleurinspiratie op koeka.com!

Speciaal voor Mamaplaats leden

Schrijf je ook in voor de Koeka nieuwsbrief en maak kans op nog 2 kussenhoezen Belize (deze actie loopt tot en met 30 april).

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je