{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 2 Winnaars

Win

Win TURBO op DVD en leuke extra's!

TURBO is de nieuwe bliksemsnelle grappige film van de makers van The Croods en Madagascar. Deze echte familiefilm is uitgebracht op 3D Blu-ray, Blu-ray en DVD door Twentieth Century Fox Home Entertainment.

Over de film

Turbo is de slak die droomt van het snelle leven: hij wil de beste coureur ter wereld worden. Door zijn obsessie met snelheid is hij het buitenbeentje in de langzame en voorzichtige slakkengemeenschap. Door een bizar ongeluk lijkt Turbo toch te kunnen ontsnappen aan het leven in slow motion. Plotseling krijgt hij superkrachten en racet hij iedereen voorbij! Met zijn nieuwe turbospeed beleeft hij een ongelofelijk avontuur en neemt hij het op tegen auto’s in de race van het jaar: de Indy 500. Hij wordt bijgestaan door een team van opmerkelijke scheurslakken met spoilers en racestrepen. Maar niemand gelooft dat hij kan winnen, want hij is en blijft een slak. Zal Turbo het onmogelijke waar maken?

Wat kun je winnen?

Er worden maar liefst 3 prijspakketten weggegeven, bestaande uit: TURBO op DVD, een lichtgevende haarband, een zonnebril én een petje. En één van de 3 winnaars krijgt ook nog een pinball machine erbij (soort flipperkast)!

Hoe kun je winnen?

Om kans te maken op deze prijs dien je de volgende vraag te beantwoorden:
- Welke bekende Nederlander spreekt de stem in van Turbo, de slak die de snelste ter wereld wilt worden?

Bekijk de trailer

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je