{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win TOMY Toddler speelgoed!

Experts zeggen dat spelen de beste manier is om te leren, en met de kwaliteit van het speelgoed van TOMY, weet je zeker dat jouw kinderen de educatieve speeltijd krijgen die ze nodig hebben gedurende hun belangrijkste ontwikkelingsfases. Speelgoed met muziek en geluid zijn populair en leuk. Speelgoed van TOMY komt met een variatie van knopjes, trekspeeltjes en veel andere leuks om speelgoed te laten bewegen en geluid te laten maken. Speelgoed om mee te stapelen of speelgoed om te verstoppen helpen je kinderen hun motoriek en vormherkenning te ontwikkelen. Je kind wordt uitgedaagd om speeltjes op de goede plek te zetten van groot naar klein, of gebaseerd op vorm en kleur.

TOMY Toddler

Het speelgoedzeehonden van TOMY Toddler is geschikt voor bepaalde leeftijden en ontwikkelingsstadia, interactief en met een uniek ontwerp om de basis vaardigheden van je kindje te helpen ontwikkelen terwijl ze spelen. Het is speelgoed herinnert moeders aan hun eigen jeugd en is net zo relevant en mooi als toen. Het fel gekleurde en duurzame speelgoed van TOMY Toddler biedt voor het kind keer op keer vertier en helpt je kindje groeien en ontwikkelen. De Loop en Show Zeehond vindt het geweldig om zijn bal te balanceren op zijn neus! Duw de Zeehond vooruit en hij vangt de bal. Als hij de bal met ze flippers opgevangen zul je verbaasd staan hoe hij de bal balanceert op zijn neus. De bal spint ook nog op zijn neus terwijl de Zeehond vooruit wordt geduwd! Geweldig speelgoed om je kleintje aan de wandel te krijgen en daar behendig in te worden met als beloning een het balanceren van de bal. Ook leuk van TOMY om te leren lopen zijn de Muzikale Trek Tekkel, Rol op en Schiet uit en de Kaasridders.

Wat en hoe kun je winnen?

Wil jij 1 van de 5 Loop en Show Zeehonden, het best verkochte product van TOMY Toddler winnen? Volg de volgende stappen en maak kans op één van de mooie prijzen! 1. Like TOMY op Facebook 2. Beantwoord hieronder de volgende vraag: “Welke hulpmiddelen geef je jouw kindje om te leren lopen?” Wanneer je voldaan hebt aan beide stappen, maak je kans op de prijs! De winactie is geldig t/m 27 oktober.    
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je