{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 2 Winnaars

Win

WIN: Super Trike 4 in 1 t.w.v. €129.95,- (2x)

De stoerste driewieler voor je kind!

De multifunctionele en stoere Super Trike 4 in 1 is dé fiets voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar. Het voertuig groeit met je kindje mee en ontwikkelt zich van een veilige driewieler tot een stoere trike.

De Super Trike 4 in 1

De Super Trike 4 in 1 kent 4 fases: van samen wandelen mét papa of mama, naar leren fietsen, tot fietsen zonder papa of mama en lekker driften. De Super Trike 4 in 1 is veilig, solide, verrassend en prikkelend. En het allerleukste van dit fietsje? Dat zijn natuurlijk al de elektronische gadgets. Zo leert je kindje trappen op de maat van de muziek, wordt hij spelenderwijs gestimuleerd en sterker en leert hij op te letten en en te anticiperen. Gaaf toch?!

Wat kun je winnen?

Is jouw kindje klaar voor deze stoere driewieler? Wij mogen twee Super Trikes 4 in 1 t.w.v. €129.95,- weggeven; een knallende roze en een gave blauwe! Meedoen? Lees snel verder wat je moet doen om kans te maken.

Hoe kun je winnen?

Geef in een reactie hieronder antwoord op de volgende vraag: 'Waarom is de Super Trike 4 in 1 het ideale cadeau voor jouw kindje?"

Wie weet ben jij wel één van de twee gelukkige die een Super Trike 4 in 1 wint!

Meedoen kan t/m 18 december 2017.

 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je