{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

Win reischeque t.w.v. €500 van Eliza was here

Eliza was here

Eliza is continu op zoek naar mooie, authentieke en bijzondere vakantieadresjes voor jou! Ver weg van het massatoerisme waar je helemaal kan opgaan in de lokale bevolking en proeven van de plaatselijke gebruiken en gewoontes. Vriendelijke eigenaren, een bijzondere locatie en kleinschaligheid staat bij Eliza was here centraal. Daarom weet je zeker dat je echt een bijzondere ervaring te wachten staat. Als je op zoek bent naar een specifieke vakantie, bekijk dan eens de themapagina’s zoals huwelijksreizen of reizen met kinderen. Hier kun je inspiratie opdoen om de vakantie te vinden die helemaal past bij jouw wensen. 

Speciaal voor mama’s heeft Eliza een selectie gemaakt van adresjes die perfect zijn om samen met je gezin te genieten van een fijne vakantie. Deze ontdek je hier:

- Ontdek Zakynthos met jouw gezin
- De Algarve: een fijn plekje voor jou, maar ook voor de kids
- Kreta: een magisch plekje onder de zon

Hoe & wat kan je winnen?

Wij mogen een reischeque weggeven van maar liefst €500. Wauw, die prijs mag je niet aan je voorbij laten gaan! Wat je hiervoor moet doen is antwoord geven op de volgende vraag: Naar welke bestemming zou jij gaan met je gezin? Tip: klik hier en neem een kijkje op de website van Eliza was here!

elizawin

 

Voorwaarden

  • De korting is geldig op een vliegvakantie bij Eliza was here;
  • € 500 korting op de volledige reissom;
  • Geldig bij een boeking gemaakt voor 30 april 2017;
  • Met vertrekdatum tussen 1 april en 31 oktober 2017;
  • De korting is niet geldig op reeds gemaakte boekingen, niet geldig i.c.m. andere acties, niet in te wisselen voor contanten.

 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je