{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

Win reischeque t.w.v. € 250,- van Eliza was here!

Eliza was here

Reisorganisatie Eliza was here biedt kleinschalige vakantieadresjes, weg van de massa. Uniek en authentiek genieten van de omgeving en de geuren en smaken van de traditionele keuken van het land. Speciaal voor mama’s heeft Eliza een selectie gemaakt van adresjes die perfect zijn om samen met je gezin te genieten van een fijne vakantie.

Wat dacht je bijvoorbeeld van Cantueso? Deze witte huisjes, verstopt in de bergen van Andalusië, hebben allemaal een afgesloten terras en bij het zwembad is een afgeschermd kindergedeelte. Ook fijn: een prachtig uitzicht over het fonkelblauwe meer van Vinuela!

Ook in Spaanse sferen is Masia mas Oller, in Catalonië. Deze 17e eeuwse boerderij is de perfecte plek om helemaal tot rust te komen en tegelijkertijd de streek te verkennen.

Liever proeven van Griekse tradities? Isabella Country House op Corfu is een leuk plekje om met je kinderen te ontdekken. Met het strand binnen handbereik en een heerlijk zwembad is het hier puur genieten!

Eliza heeft nog meer plekjes die perfect zijn om samen met je kinderen te ontdekken: www.elizawashere.nl/kinderen. Bij vliegvakanties is een huurauto bovendien altijd inclusief, zodat je niet die volle toeristenbus in hoeft, maar lekker zelf met de auto op zoek kunt naar je vakantieadresje.

Hoe en wat kun je winnen?

Jij kunt een reischeque t.w.v. € 250,- van Eilza was here winnen! Wat moet je doen om kans te maken? Laat in een reactie hieronder weten welk adresje jij met je gezin wil ontdekken en waarom juist dit adres je zo aanspreekt. Tip: Ga naar de website: www.elizawashere.nl/kinderen en check de adresjes!

Voorwaarden:

  • De korting is geldig op een vliegvakantie bij Eliza was here;
  • €250 korting op de volledige reissom;
  • Geldig bij een boeking gemaakt voor 1 mei 2015;
  • Met vertrekdatum voor 31 oktober 2015;
  • De korting is niet geldig op reeds gemaakte boekingen, niet geldig i.c.m. andere acties, niet in te wisselen voor contanten.

elizawin2

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je