{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win Play WOW speelgoed!

Play WOW? Play WOW!

Je kunt altijd terecht bij Play WOW voor het meeste plezier van je baby, peuter en/of kleuter. Dit plezier geldt voor zowel in huis als buitenshuis en het stimuleert het speelgedrag van kinderen. Er zijn verschillende lijnen opblaasbaar speelgoed van Play WOW:

1. Play WOW – BABY
2. Play WOW – PEUTER
3. Play WOW - IN BAD
4. Play WOW - ACTIEF

ballenbak

Het speelgoed van Play WOW is fantastisch kleurrijk en uitdagend genoeg voor urenlang speelplezier van de kleine. Bovendien is al het speelgoed slim verpakt en makkelijk mee te nemen: ideaal voor op vakantie dan wel eenvoudig mee te nemen na aanschaf in de winkel. Play  WOW is leuk speelgoed om cadeau te geven met verjaardagen en feestdagen en de kleine mee te verwennen!

 

Wat geeft Play WOW weg?

Ze geven maar liefst vier prijzen weg! Hieronder worden ze per stuk uitgelegd:

Play WOW - Speelkleed t.w.v. 69,99
Het speelkleed is opblaasbaar en geschikt voor de allerkleinsten. De baby wordt gestimuleerd door allerlei kleuren en vormen. Bij het speelkleed krijg je bovendien 4 knuffeltjes en een extra kleed. Het speelkleed kun je snel laten leeglopen of opblazen. Super makkelijk voor op vakantie dus!

Play WOW - Goal t.w.v. 19,99
Breng je kind in contact met sport met deze handige voetbalset. Door het zachte materiaal ook prima binnenshuis te gebruiken.

Play WOW - Prinses make-up tafel t.w.v. 34,99
Voor je kleine meisje kun je proberen kans te maken op een make-up tafel. Hierbij zitten dan weer allerlei gezellige spulletjes zoals een borsteltje en krultang.

Play WOW – Olifant ballenbak t.w.v. 36,99
Speel met Edgar de Olifant. Deze ballenbak is met mooi weer buiten te plaatsen en met minder weer binnen. Ideaal! Inbegrepen zitten 20 zachte, vrolijk gekleurde ballen. Wanneer gewenst zijn er meer ballen bij te bestellen.

De collectie is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com, Babysuperstores, en mamaloesbabysjop.nl.

 

Hoe maak je kans?

Om kans te maken op één van deze superleuke prijzen, moet je natuurlijk wel iets doen. We willen namelijk graag antwoord op de volgende vraag: "Welke prijs zou jij graag winnen en waarom?"

De meest originele reacties zullen uitgekozen worden! En dit keer maak je meer kans, doordat er dus vier gelukkigen zijn (elke prijs heeft één winnaar)!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je