{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win nu een hartjeskussen Large en Small!

De Negenmaandenbeurs prijzenparade is gestart en elke dag zijn er mooie prijzen te winnen! Vandaag maak je kans op een hartjeskussen Large en een hartjeskussen Small van iKKEMOOI LIFESTYLE!


Over iKKEMOOI LIFESTYLE

iKKEMOOI LIFESTYLE biedt allerlei bedartikelen en aanverwante artikelen aan voor jouw kind! Het bedrijf onderscheidt zich door het gebruik van zachtheid, veel kleuren en een hoge kwaliteit. De producten van iKKEMOOI LIFESTYLE onderscheiden zich door: hoge kwaliteit van stoffen en overige materialen, vele kleuren en zachtheid. Je kunt er terecht voor allerlei babydekens voor in het ledikant of de wieg, maar ook voor plaids, quilts, spreien, kussens en knuffeldoekjes. Elk door jouw besteld artikel wordt in beperkte oplage vervaardigd, waardoor het een uniek product blijft. Ook hartstikke leuk als kado!


Wat kun je winnen van iKKEMOOI LIFESTYLE?

iKKEMOOI LIFESTYLE geeft nu een hartjeskussen Large t.w.v. €34,95 weg, en een hartjeskussen small t.w.v. €19,95. De winnaars mogen kiezen tussen een roze of een blauwe variant. Het is een absolute blikvanger in elke baby- of kinderkamer.


Hoe kan ik winnen?

Tijdens de prijzenparade kun je kans maken op deze kussens door de volgende vraag te beantwoorden: “Waarom verdient jouw kleine zo'n heerlijk kussen?”  

Doe ook mee met de andere winacties van de prijzenparade:

 
 
Win 12 flessen alcoholvrij wijn! Doe nu mee » Win een meegroeistoel! Doe nu mee » Win een shirt & romper! Doe nu mee » Win een wafeldeken & laken! Doe nu mee »  
 
Win 1 v.d. 3 Swimtrainers! Doe nu mee » Win een hartjeskussen! Doe nu mee » Win een zwangerschaps
cursus! Doe nu mee »
Win een canvasdoek! Doe nu mee »  
 
Win 1 v.d. 10 setjes fopspenen! Doe nu mee » Win een hartenkussen!
Doe nu mee »
Win 1 v.d. 3 draagzakken! Doe nu mee » Win 1 v.d. 3 Tromper-
pakketten! Doe nu mee »
 
 
Win 50 geboortekaartjes! Doe nu mee »  
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je