{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

WIN: Naar de film met het hele gezin!

Met het hele gezin naar de bios!

Trek er lekker op uit met je kids! Wat staat er altijd hoog op het verlanglijstje van activiteiten van kinderen? Naar de film, zeker nu er een paar toppers te zien zijn! In de Kinepolis bioscopen draaien er een paar geweldige familiefilms; Corgi, De Lego Film 2 en Hoe Tem Je Een Draak 3

Heb jij zin om naar de bioscoop te gaan? Dat komt goed uit! Want wij mogen familietickets weggeven zodat je met de hele familie naar een Kinepolis bioscoop kunt gaan!

Kinepolis

De bioscopen van Kinepolis staan bekend om de heerlijke stoelen waarin je lekker onderuit zakt, de grote schermen met top kwaliteit beeld en geluid, een shop waar de M&M's op kleur gesorteerd zijn en je kunt gratis of voordelig parkeren (voor de deur) op vertoon van je filmticket.

In Nederland zijn er maar liefst 17 ruim opgezette Kinepolis bioscopen, dat betekent 121 zalen en 22.486 zitplaatsen! Voor iedere doelgroep draait er altijd wel een film naar keuze. Dus er draait altijd wel een film die jij en je kids leuk vinden ;) Hoe leuk is het om er een gezellig uitje van te maken en te genieten van het speciale familieticket!? 

Wat kun je winnen?

Kaartjes voor een familiefilm naar keuze in een Kinepolis bioscoop. 

Hoe kun je winnen?

Ga naar deze site en check welke films er nu draaien. Laat in een reactie hieronder weten naar welke film jij en je kids zouden willen. Uit de reacties kiezen we een winnaar!

Meedoen kan tot en met 14 maart

Geen ticket gewonnen, maar wel zin gekregen om naar de film te gaan? Klik dan hier en bekijk wanneer jouw favoriete film draait!

 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je