{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win mijn eerste Ted, Pop, Viskom of Speel Gym!

Mijn Eerste Kerst met TOMY Lamaze

Het eerste jaar van je baby is heel speciaal. De eerste keer dat je baby kerst meeviert maakt de feestdagen dubbel zo bijzonder. Maak de kerstsfeer af en trakteer je kleintje op een extraatje. Ideale cadeaus dus voor baby’s eerste Sinterklaas of Kerst. Lamaze speelgoed wordt ontwikkeld gebaseerd op het Lamaze Infant Development System. Dit systeem bestaat uit 3 ontwikkelingsthema’s. Ieder Lamaze speelgoed is ontworpen om baby’s te helpen de wereld om zich heen te ontdekken. Het ontwaken van de zintuigen (geboorte-24mnd) Een pasgeboren baby kan nog niet erg ver zien maar kan heel goed horen. Het speelgoed in deze categorie is dan ook ontworpen om deze zintuigen te helpen ontwikkelen. Het speelgoed is ontworpen op basis van geluid en textuur. De baby vindt het leuk om verschillende dingen te voelen en aan te raken, zij zullen dan ook reiken naar hun directe wereld of schudden met hun handen of trappelen met hun voeten om geluidjes te horen. Het ontdekken en uitproberen (6-24mnd) Met speelgoed van Lamaze zullen baby’s nieuwe vaardigheden ontdekken ongeacht wanneer het speelgoed gekocht werd. De producten groeien mee met de ontwikkeling van de zintuigen van de baby. Het bewegen en doen (9-24mnd) Nu de baby’s steeds mobieler worden zullen zij op een hele andere manier met het speelgoed van Lamaze gaan spelen. Motorisch ontwikkelen zij zich zo dat ze de muzieknoten in enkel speelgoed van Lamaze kunnen gaan spelen en zij zullen vooruit gaan op het gebied van ringen stapelen en figuren sorteren waardoor het speelgoed dat eerst zo leuk was vanwege de kleuren, textuur en patronen nu steeds praktischer wordt toegepast.

Wat kun je winnen?

Mijneersteted Mijn Eerste Ted De eerste zachte Teddy Beer van je baby in een nieuw jasje. Groei, ontdek en leer door te spelen. Heldere, felle kleuren en sterk contrasterende patronen nodigen de baby uit tot focus, wat het zicht stimuleert. De zachte kwaliteits stof en de verschillende texturen wekken de baby's tastzin op. Verrassende functies in Teddy's poten en oren leren de baby te grijpen en knijpen wat zijn motoriek verfijnt. Het horen van geknisper en gepiep draagt bij tot de ontwikkeling van de baby's gehoor.
   
Mijneerstepop Mijn Eerste Pop Maisie De eerste zachte Pop van je baby. Heldere, felle kleuren en sterk contrasterende patronen nodigen de baby uit tot focussen, wat het zicht stimuleert. De baby zal door de verschillende texturen zijn tastzin ontdekken terwijl ze deze schattige pop knuffelen. Een flap met klittenband stimuleert de baby tot simpel rollenspel. Een knisperend slabbetje en een klokkenspel laten de kleine oortjes oprichten, en de gehoorzin opwekken.
   
Mijneersteviskom Mijn Eerste Viskom Deze grappige vissenkom zit vol met lieve beestjes die lekker zacht zijn en vol zitten met rammeltjes, piepjes en leuke texturen. Ze zijn gemakkelijk op te pakken met kleine handjes en zullen helpen met het ontwikkelen van de hand-oog coördinatie van je kleintje.
   
Mijneerstegoedemorgen Mijn Eerste Goedemorgen Speel Gym Groei, ontdek en leer door te spelen. Met de innoverende standaard kan de baby rechtop zitten en rondkijken terwijl er nog steeds speelgoed voor hen is om hen te vermaken. De baby leert oorzaak en gevolg door te ontdekken dat beweging de lichten en de muziek activeert. Het mobiel draait wanneer de baby ernaar zwaait, wat de baby actief en in beweging houdt. De melodieën vermaken de baby vast en zeker en helpen de ontwikkeling van baby's gehoor.
     

Hoe kun je winnen?

Volg onderstaande stappen en maak kans op één van de mooie prijzen! 1. Like TOMY op Facebook 2. Beantwoord de volgende vraag: Wat geef jij je baby voor zijn/haar eerste Sinterklaas/Kerstmis? Wanneer je beide stappen voldaan hebt, maak je kans op één van de prijzen! De winactie is geldig t/m 8 december.    
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je