{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win: MAM Baby verrassingspakket t.w.v. €100,-

MAM BABY

MAM Baby komt met een geheel nieuwe babyfoon. Namelijk een babyfoon op je telefoon of tablet! Vanaf nu heb je geen babyfoon meer nodig, maar kan gemakkelijk je kindje in de gaten houden middels een app op je telefoon.

Maar hoe werkt dit dan precies? Het enige wat je nodig hebt zijn 2 mobiele apparaten zoals een smartphone of tablet. Installeer vervolgens op beide apparaten de App. Zet 1 mobiel apparaat in de kamer bij je baby en met het andere mobiele apparaat kun je door de app je kindje zien en horen. De beelden van je kindje zijn live videobeelden en er zit zelfs een terugspreekfunctie op de app. Zo kun je te allen tijde tegen je baby praten of een kalmerend liedje zingen. Handig toch! Probeer de App snel, hij is GRATIS te downloaden in de App Store. 

WAT KUN JE WINNEN?

Als je mee doet aan deze winactie maak je kans op een super gaaf MAM Baby verrassingspakket t.w.v. €100,-. Wij mogen namelijk 3 MAM Baby verrassingspakketten weggeven.

HOE KUN JE WINNEN?

Om mee te doen aan deze winactie dien je de MAM babyfoon App te hebben geprobeerd en antwoord te geven op de volgende vraag:

  • Wat vind je van de MAM babyfoon App? Geef dit in een reactie hieronder aan en maak kans op het pakket t.w.v. €100,-
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je