{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win LEGO Duplo speelgoed!

SINQEL.COM is de online speelgoedwinkel met een mooie collectie speelgoed van allerlei verschillende merken, zoals LEGO, Studio 100, Vtech, Fisher-Price en nog veel meer! Je bestelt hier gemakkelijk de leukste kindercadeaus. Deze maand staat geheel in het teken van bouw- en speelplezier voor de allerkleinste.

LEGO Duplo

LEGO Duplo is bouwspeelgoed voor kleine kinderen vanaf 1 ½ tot 5 jaar. De kleurrijke Duplo stenen zijn twee keer zo groot als gewone LEGO bouwstenen en bieden jonge kinderen een eerste ervaring met creatief spelen en zelf bouwen. Het speelgoed is uitvoerig getest op veiligheid en speelplezier dat aansluit bij de mogelijkheden van je kindje. Kinderen kunnen eindeloos bouwen, stapelen, spelen en weer opnieuw bouwen. Om het nog leuker te maken zijn er verschillende thema’s, zoals brandweer, treinen, prinsessen of dieren. Maar ook van nieuwe films zoals Planes of Jake en de Nooitgedacht piraten. mamaplaats-duplo

Wat en hoe kun je winnen?

Jij kan het favoriete LEGO Duplo speelgoed van je kind winnen! Bekijk het LEGO Duplo assortiment op SINQEL.com en beantwoord hieronder de volgende vraag: Vertel ons wat jouw top 3 LEGO Duplo speelgoed is! De winactie loopt t/m 13 oktober.    
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je