{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

Win: Ledikant VROLIJK van Ukkepuk meubels t.w.v. €430

Ukkepuk meubels is een ontzettend leuk meubelmerk voor de baby- en kinderkamer! Met originele ontwerpen en hoge kwaliteit kan Ukkepuk meubels zich onderscheiden ten opzichte van anderen. Dutch design is nu ook voor de baby- en kinderkamer beschikbaar! Het is opgezet door een ontwerper, waardoor elk product met zorg is ontworpen en ontwikkeld, volgens de Nederlandse filosofie. 

Het merk staat bekend om de unieke producten en vormgeving. Ook zijn de producten van goede kwaliteit, worden de juiste materialen gebruikt en is er rekening gehouden met het milieu en duurzaamheid!

Er zijn nu 5 meubellijnen: STOER, GAAF, VROLIJK, STERK & LEUK. Elke lijn heeft een speciale look en een onwijs leuk design!

VROLIJK

De naam zegt het al: van Ledikant VROLIJK van Ukkepuk Meubels word je vrolijk! Met dit ledikant is het allemaal begonnen bij Ukkepuk. Het bed heeft een moderne look, maar met een knipoog naar vroeger. De afgeronde kanten maken het stevige bedje perfect geschikt voor de allerkleinsten van deze wereld. Een eyecatcher in de babykamer!

WAT KUN JE WINNEN?

Wij mogen, in samenwerking met Ukkepuk, het prachtige ledikant VROLIJK weggeven!

WAT MOET JE DOEN OM TE WINNEN?

In welke kleur zou jij dit ledikant graag willen? (wit, zachtroze, okergeel, legergroen, mint, beige of zwart) Plaats het in een reactie. (Tip: check de site voor enkele voorbeelden én de rest van deze prachtige collectie)

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je