{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win: Kurio Smart t.w.v. €199,99

Maak kennis met de Kurio Smart. De meest veelzijdige en supersnelle 2-in-1 laptop en tablet geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Kurio Smart staat voor leren & fun. Van games tot huiswerk maken en van internetten tot skypen. Met de Kurio Smart is alles mogelijk.

Leren en huiswerk maken

De Kurio Smart is een laptop en tablet in één. De laptop helpt je kinderen bij het maken van hun huiswerk door middel van het Microsoft Office pakket met onder andere Word, Excel en PowerPoint. Daarnaast kan je als Kurio Smart gebruiker drie maanden gratis gebruikmaken van een proefpakket van Ambrasoft, het meest gebruikte online taal- en rekenprogramma in het basisonderwijs. Hiermee gaan de taal- en rekenprestaties van je kind binnen korte tijd met sprongen vooruit!

Tijd voor ontspanning

Na het huiswerk maken, is het tijd voor ontspanning. In een handomdraai koppelt je kind het scherm los van het toetsenbord om het als tablet te gebruiken. Er staan meer dan veertig apps op de Kurio Smart. Van populaire games (die dankzij de snelle Intel processor supergoed werken) en educatieve apps tot leuke video's. Voor ieder wat wils. Bovendien worden je kinderen actief gestimuleerd om te gaan bewegen. De Kurio Smart is voorzien van de unieke Kurio Motion 2 functionaliteit. Hiermee kan je kind samen met vriendjes of vriendinnetjes acht sportieve games spelen voor de camera van de Kurio Smart. De bewegingen die ze maken, vormen de besturing van de game.

Leuk voor kinderen en vertrouwd voor ouders

Veilig internetten, gamen en leren staat bij Kurio op de eerste plaats. Net zoals de andere Kurio producten is ook de Kurio Smart voorzien van alle opties met betrekking tot veilig internetten. Vanuit het speciale oudergedeelte kun je een kinderprofiel aanmaken en internetfilters en tijdslimieten instellen.

win-kurio-tab

Processor: Intel quad-core Bay Trail - T Z3735G
Video: Intel HD Graphic Gen 7

Wat kun je winnen?

We geven één Kurio Smart t.w.v. 199,99 weg!

Wat moet je doen om te winnen?

  1. Like KurioBenelux op Facebook.
  2. Geef (in een reactie op dit bericht) aan waarom jij de Kurio Smart zo graag zou willen winnen voor je kind.

Je kunt meedoen t/m 1 november 2015.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je