{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

WIN: kraampakket van Lamaze (t.w.v. €100)

Met Liefde…. van Lamaze

Het eerste samen zijn na de bevalling, baby’s eerste lach, omrollen, gaan zitten, kruipen, de eerste stapjes, samen kiekeboe spelen en geluidjes en kleuren ontdekken... De interactie tussen jou en je kind en de ontwikkeling van je kind leveren vaak de meest memorabele momenten van het leven op.

Lamaze is gemaakt met liefde om kinderen te helpen de wereld spelenderwijs te ontdekken en samen met hun ouders deze mooie en bijzondere momenten in het leven te beleven. Alle speeltjes zijn speciaal gemaakt voor het aanmoedigen van de ontwikkeling van baby’s en de interactie met hun ouders. Het innovatieve Lamaze 'Baby & Peuter Ontwikkelings Systeem' geeft informatie over de positieve invloed van het speelgoed op de ontwikkeling van baby’s en peuters. Ook helpt het bij het kiezen van het juiste speelgoed op het juiste moment. Een kind leert nu eenmaal door te spelen.

De speeltjes en knuffels van Lamaze hebben heldere, vrolijke kleuren en spannende stofjes met verschillende patronen. Ook voelen ze prettig en zacht aan en zijn ze kwalitatief, mooi afgewerkt. De speeltjes dragen bij aan de ontwikkeling van het inbeeldingsvermogen, de fijne en grove motoriek, het uitbreiden van sociale en emotionele vaardigheden, het gezichtsvermogen en het gehoor. Lamaze is gemaakt met liefde en ideaal om te krijgen én te geven als geboortecadeau, verjaardagscadeau of zomaar om het spelen te stimuleren. Want wat is er mooier om je dierbaren te verrassen en verwennen met liefde … van Lamaze?

Wat kun je winnen?

Win een prachtig Lamaze kraampakket (t.w.v. €100) om weg te geven! Dit pakket bestaat uit de volgende Lamaze speeltjes en knuffels:

  • Freddie de Vuurvlieg
  • Ontdekkingsboek
  • Pols- en Voetrammelaars
  • Octotunes
  • Struisvogel
  • Kitte Katje Knuffeldoekje

Hoe kun je winnen?

Beantwoord de volgende vraag: 'Ik zou graag dit fantastische (kraam)pakket cadeau doen aan ... omdat ........'

Deze winactie loopt t/m 25 mei 2015

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je