{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win kaartjes voor concert van Do met kinderliedjes!

Nutricia

Sinds 1946 richt Nutricia zich op kant-en-klare babyvoeding. Door de jaren heen hebben ze zich ontwikkeld en zijn er vele producten op de markt verschenen voor baby's. Van groeimelk, ontbijtpap tot het tussendoortje en avondpapje. Onder Nutricia vallen verscheidene merken zoals Olvarit, Bambix en Nutrilon.

Nutricia richt zich op de voedingsbehoefte van je kindje en ze staan dag en nacht voor je klaar om jou te helpen!

Nutricia App

Heb jij vragen over voeding? Dan kun je altijd terecht bij Nutricia. Dit kan onder andere via de nieuwe App die Nutricia heeft laten ontwikkelen. Met de multifunctionele App kun je van alles.

Ben je zwanger? In de App krijg je informatie over je zwangerschap en handige tips. Heb je al een kindje? Dan kun je in de App voedingsschema's met een timer vinden zodat je precies weet wanneer het tijd is voor de volgende voeding. Daarnaast vind je veel informatie over de voeding, groei en ontwikkeling van je kindje. Maar je kunt ook alle speciale momenten vastleggen, bewaren en delen met familie en vrienden.

Er is zo veel te vinden in de App, dat je zelf maar eens moet gaan kijken en ontdekken. De Nutricia App kun je gratis via de Appstore downloaden. Bekijk ook eens de Speelhoek. Daarin staan leuke kinderliedjes die je ook samen met je kindje kunt zingen. Een aantal van de liedjes zijn ingezongen door de Nederlandse zangeres Do samen met het Metropole Orkest.

Wat en hoe kun je winnen?

Do geeft in samenwerking met Nutricia een concert met kinderliedjes die jij kan gaan bijwonen met daarbij een Meet & Greet met Do! Het concert is op dinsdag 19 november 2013 in Breda. Jij kan hier heen met je kindje!

Beantwoord de volgende vraag: Waarom wil jij naar dit concert?

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je