{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

win je verlanglijstje t.w.v. €100 bij Pink or Blue

pinkorblue.nl – omdat je kind bijzonder is

pinkorblue.nl is dé online shop voor baby’s, kinderen en (aanstaande) mama’s en papa’s in Nederland. De webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Bij pink or blue vind je alles wat je nodig hebt tijdens je zwangerschap en daarna begeleiden zij je kindje tot 6 jaar.

Met meer dan 15.000 artikelen heb je ruime keuze uit producten voor jou en je kleine; van speelgoed tot autostoelen, kinderwagens, tot aan kinderstoelen, positiekleding en nog véél meer. Dit alles van hoogwaardige merken. Neem een kijkje in de shop en beleef zelf wat pink or blue allemaal te bieden heeft, bovendien word je bestelling al vanaf € 20,- gratis thuisbezorgd!

Naast de bekende A-merken, biedt pink or blue ook vele topmerken uit Duitsland en andere Europese landen aan. De klantenservice is gratis te bereiken op werkdagen tussen 09:00 en 16:00 uur op 0800 – 722 8888. Al vanaf €20 wordt de bestelling gratis bezorgd.

Wat kun je winnen?

Traditiegetrouw trakteert de pink or blue Piet ook dit jaar weer op maar liefst drie verlanglijstjes ter waarde van €100!

Hoe kun je winnen?

Hoe werkt het? Like pink or blue én Mamaplaats op Facebook, struin vervolgens de website pinkorblue.nl af en schrijf hieronder in een reactie de producten die je wenst (met productnummer of link). Vervolgens kiest de pink or blue Piet uit alle inzendingen de drie leukste en origineelste verlanglijstjes!

Als cadeau voor in de schoen ontvang je nu al €10 korting* op jouw bestelling. Voer de volgende code in het winkelwagentje in en profiteer direct: PAKJES1169

Voorwaarden van de Sint:
  • Like pink or blue én Mamaplaats op Facebook
  • Plaats in een reactie je verlanglijstje
  • Het verlanglijstje mag een totaalwaarde hebben van maximaal €100. De lijstjes die hoger uitvallen worden helaas gediskwalificeerd van de actie.

*De kortingscode is geldig tot en met 28-11-2014. De code PAKJES1169 is enkel geldig in samenhang met een bestelling op pinkorblue.nl. Per bestelling en per klant kan slechts één kortingscode verzilverd worden. De code is geldig bij een minimum aankoopwaarde van €80. De code is niet inwisselbaar voor contant geld. Wordt de minimale bestelwaarde door een eventuele retourzending van producten niet meer bereikt, behouden wij het recht om de kortingscode te annuleren. De categorie Voeding & verzorging als ook het merk Mutsy zijn uitgesloten van de kortingsactie. De kortingscode kan niet met terugwerkende kracht op al bestaande bestellingen worden toegepast.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je