{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 2 Winnaars

Win

Win je verlanglijstje!

Sinterklaas en Pieten zijn weer in het land, ook dit jaar staan ze voor jouw geschenk garant. Sint staat bekend om z'n goede smaak,Verlanglijstje maar dit jaar is geschenken uitzoeken jouw taak. Dit is 't cadeau dat precies bij je past, Sint hoopt dat hij jou daar blij mee verrast Bij dit geschenk tekent de Sint nog even aan, dat het volgens zijn voorwaarden moet gaan. Dit is het cadeau waar je op zat te wachten, begin met verzamelen, laat Sint & Pieten niet langer smachten!

Wat en hoe kun je winnen?

Struin de website pinkorblue.nl af, schrijf hieronder de producten die je wenst (met productnummer). De Pink or Blue Piet kiest uit alle inzendingen drie verlanglijstjes t.w.v. € 100,- en zorgt er persoonlijk voor dat de gelukkigen de pakjes 5 december in huis hebben! Voorwaarden van de Sint: - Je mag maximaal 5 producten op je lijstje zetten; - Het verlanglijstje mag een totaalwaarde hebben van maximaal € 100,-.

Pink or Blue

Pinkorblue.nl is een gespecialiseerde webshop in baby-, peuter- en kinderproducten. Aangezien Pink or Blue tot één van de grootste online baby shops uit Duitsland behoort, brengt de Pink or Blue shop veel ervaring en een snel groeiend assortiment met zich mee. Met meer dan 15.000 artikelen heb je ruime keuze uit producten voor je kleine; van autostoeltjes, kinderwagens, speelgoed tot aan fopspenen. Naast de bekende A-merken, biedt Pink or Blue ook vele topmerken uit Duitsland en producten uit hun eigen Pink or Blue serie aan. De klantenservice is gratis te bereiken op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur op 0800-7228888. Al vanaf € 20,- wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. De winactie loopt t/m 1 december.    
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je