{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win: GOLD starterspakket van Difrax (3x)

In dit COMPLETE pakket van Difrax vind je alles wat je (aankomende) baby nodig heeft om gevoed en getroost te worden... Handig toch?! En... ook aan het design is gedacht! Deze limited edition Gold collectie (verkrijgbaar tot einde dit jaar) is ter ere van de 50e verjaardag van Difrax ziet er super hip uit!

Wat kun je winnen?

Het Gold starterspakket heeft een waarde van €50 en bevat de volgende essentials:

  • De populaire S-babyfles Gold 250 ml. Deze fles heefte en speciaal ventiel en een unieke S-vorm, deze zorgen voor een constante stroom van flesvoeding en voorkomt hiermee darmkrampjes bij je baby.
  • Maar liefst 3 fopspenen met gouden details naar keuze. De fopspeentjes zijn verkrijgbaar in de 'Natural' en 'Dental' variant en in 5 verschillende maten: van newborn tot 18+ maanden (de fopspenen groeien mee met de vorm van je baby’s gezichtje en de zuigbehoefte die je baby heeft).
  • Fopspeentasje Gold – een tasje waar je tot twee fopspenen makkelijk en hygiënisch in kunt bewaren of meenemen.
  • Flessentas Gold - isoleertas voor het warm en koel houden van de voeding in de S-fles.
  • Fopspeenkoord Gold – dit koordje zorgt ervoor dat je de fopspeen niet kwijtraakt: je bevestigt het gemakkelijk aan de kleding van je kindje.

Hoe kun je winnen?

Ben jij enthousiast en zou je dit pakket wel willen winnen (voor iemand anders kan ook natuurlijk)? Beantwoord dan de volgende vraag in een reactie hieronder en maak kans!

Welk moment tijdens jouw zwangerschap heeft/had een gouden randje?

d2

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je