{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win Flipsies - Sandy & Droomhuis/Luxe Jacht t.w.v. €49,95

Urenlang speelplezier voor je kleintje met Flipsies - Sandy & Droomhuis/ Luxe Jacht.

Maak kennis met Flipsies - Sandy & Droomhuis/Luxe Jacht. Het is niet alleen een huis, maar kan ook getransformeerd worden tot een luxe jacht! Sandy droomt ervan om dolfijnenverzorgster te worden. Samen met jouw kindje kan zij deze droom waarmaken. Speel met Sandy en druk op de magische ketting om grappige zinnetjes te horen. Sandy kan zelfs met haar andere vriendinnen praten door ze op de stoelen van de eettafel te plaatsen!

Het transformeren van de Flipsies prikkelt de fantasie en stimuleert het spelen van rollenspellen. Niet voor niets is Flipsies - Sandy & Droomhuis/Luxe Jacht genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015. De speelset is inclusief Sandy en 20 accessoires, waaronder meubeltjes, kleertjes en een dolfijn.

Wat kun je winnen?

Wij geven 3x een Sandy & Droomhuis/Luxe Jacht weg t.w.v. €49,95. De speelset is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar.

Wat moet je doen om te winnen?

Laat ons in een reactie weten waarom Flipsies - Sandy & Droomhuis/Luxe Jacht het ideale cadeau is voor jouw kindje. Je kunt meedoen t/m 18 oktober 2015.
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je