{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win Fisher Price Boodschappentas

Druk op de appel voor liedjes en zinnetjes over kleuren, tellen, groente en fruit en recyclen! Er zijn vier leuke onderdelen die je kindje elk op hun eigen manier stimuleren een fantasiespelletje te spelen. De twee eieren gaan op en neer als de baby erop drukt, de kleurrijke groenten (waaronder een wortel, een tomaat en doperwtjes) maken een klik-klakgeluid en de paarse druiven zijn kralen die langs de tros kunnen bewegen. Er zijn ook nog vijf zachte bananen. Alle onderdelen passen in elkaar voor speelplezier thuis of onderweg! Fisher Price Boodschappentas Je baby leert over
  • Kleuren
  • Tellen
  • Voedsel
  • Manieren en nog veel meer
Fijnmotorische vaardigheden Allerlei activiteiten zoals klik-klak groenten, wiebeleieren en schuifdruiven bevorderen baby's oog-handcoördinatie. Begrijpend leren Als baby op het appelknopje drukt, klinken er liedjes en zinnetjes over kleuren, fruit, tellen, groenten en recycling! Fantasie & creativiteit De Fisher Price boodschappentas inspireert eerste rollenspel en stimuleert de fantasie. Je baby kan spelen dat hij boodschappen doet net als mama en papa!

Wat en hoe kun je winnen?

Wil jij 1 van de 6 Fisher Price Boodschappentassen winnen? Vertel wat jullie ritueel is als je samen met je kindje boodschappen gaat doen en maak kans! De winactie loopt t/m 10 november.
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je