{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

WIN EEN ZING & LEER BOODSCHAPPENTAS

De 10 favorieten van Fisher-Price

Fisher-Price stelt je graag voor aan de 10 favoriete speelgoeditems die bijdragen aan je kind. Deze 10 favorieten beslaan alle belangrijke ontwikkelingsfases; Baby 0 maanden+, Baby 6 maanden+, Leerplezier 6-36 maanden en Preschool 12 maanden+ en zijn nu extra aantrekkelijk geprijsd.

Wat kun je winnen?

Je kunt de super gave Zing & Leer Boodschappentas van Fisher-Price winnen! Fisher-Price geeft maar liefst 4 prijzen weg.

Druk op de appel voor liedjes en zinnetjes over kleuren, tellen, groente en fruit, en recyclen! Er zijn vier leuke onderdelen die je kindje elk op hun eigen manier stimuleren een fantasiespelletje te spelen. De twee eieren gaan op en neer als de baby erop drukt, de kleurrijke groenten (waaronder een wortel, een tomaat en doperwtjes) maken een klik-klakgeluid en de paarse druiven zijn kralen die langs de tros kunnen bewegen. Er zijn ook nog vijf zachte bananen. Alle onderdelen passen in de tas voor speelplezier thuis of onderweg!

Hoe kun je winnen?

Om te winnen dien je de volgende vraag goed te beantwoorden: noem 2 andere producten uit de Fisher-Price Leerplezier lijn.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je