{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

WIN EEN WILD CARD (EXTRA KANS VOOR JOUW KIND OM MEE TE SPELEN IN EEN FILM)

Fruit Shoot de Dropping

‘Fruit Shoot de Dropping’ is een spannende avonturenfilm. Tijdens een dropping wordt een groepje kinderen op de proef gesteld. De jonge avonturiers moeten snel torens beklimmen, slim nadenken, navigeren door het verlaten Land van Ooit en heel goed samenwerken. Zullen zij deze spannende dropping tot een goed einde brengen?

Pim Wessels (bekend van de kinderserie SpangaS, zijn optredens in het tv programma ‘Dance, Dance, Dance’ én zangkunsten in de nieuwe tv-show ‘It Takes Two’), regisseert deze film en zoekt nog 5 leuke kids tussen 8 en 13 jaar om de hoofdrollen te verdelen. Acteerervaring is niet nodig, een avontuurlijke instelling wel!

De initiatiefnemer van deze film is Fruit Shoot, van die leuk gekleurde flesjes weet je wel?! Ze hebben ook een suikervrije variant. De film wordt gemaakt ter ondersteuning van de vernieuwde formule van de drank (minder zoet en met toegevoegde vitaminen). Dit drankje is voor de 5 kids een lekkere en perfecte dorstlesser.

Wat kun je winnen?

Pim Wessels stelt speciaal voor de moeders van Mamaplaats een wild card beschikbaar waarmee je kind nog meer kans maakt om mee te spelen in de film. De 5 leukste deelnemers van deze winactie worden voorgelegd bij Pim Wessels zelf en hij kiest de wild card winnaar! De winnaar mag deelnemen aan de audities op 25 juni in Center Parcs de Kempervennen. De film krijgt een heuse première in Amsterdam.

Hoe kun je winnen?

  • Laat in een reactie weten waarom jouw kindje deze wild card verdient
  • Meld jouw kindje aan om deel te nemen aan de audities via deze link

Succes!

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je