{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win een weekendje weg bij Vakantiepark Oranje!

In het Drentse dorp Oranje ligt Vakantiepark & Speelstad Oranje. Deze populaire bestemmingwaardering-vakantiepark is een feest voor jong en oud. De moderne bungalows in dit vrolijke vakantiepark zijn van alle gemakken voorzien en staan garant voor een comfortabel verblijf. U kunt onbezorgd genieten van rust en van de mooie natuur én aan alles is gedacht. Zelfs uw auto parkeert u voor de deur van uw woning, gratis uiteraard. U verveelt zich tijdens een verblijf geen moment, want er is veel te doen. De toegang tot Speelstad Oranje is bij het arrangement inbegrepen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het subtropisch zwem- en saunaparadijs in De Bonte Wever in Assen. In de wintermaanden is daar de ijsbaan geopend, ook daar kunt u gratis naar binnen. De voormalige aardappelmeelfabriektrein in Oranje is in de jaren ’80 omgetoverd tot het leukste overdekte speelparadijs van Nederland. Hoewel Speelstad zich richt op kinderen tussen de twee en dertien jaar, beleeft jong en oud urenlang speelplezier. Met een oppervlakte van vier voetbalvelden is er altijd een leuke attractie te vinden in het park. Durf jij in de achtbaan, het piratenschip of het griezelhuis? Of probeer je liever alle glijbanen, bekijk je het hele park vanuit de lucht met het fietsparcours en ga je daarna even uitrusten in de bioscoop? Maak uw bezoek aan Vakantiepark en Speelstad Oranje compleet en kom eten in één van onze restaurants. Wij serveren diverse gerechten in de snackcorner, Pizza- en pannenkoekenrestaurant Mamaloes en het Buffetrestaurant. De koks verstaan hun vak en zij zorgen er samen met de bediening voor dat het u aan niets ontbreekt.

Wat kun je winnen?

Win nu een weekendverblijf voor 5 personen t.w.v. € 275,- bij Vakantiepark Oranje. Bij het weekendverblijf is de aankomst op vrijdag en het vertrek op zondag.

Hoe kun je winnen?

Beantwoord de volgende vraag: Hoeveel bungalows zijn er aanwezig in Vakantiepark Oranje en waarom zou jij moeten winnen? Tip: Bekijk de website van Vakantiepark Oranje om uit te zoeken hoeveel bungalows ze hebben! De winactie loopt van 24 juni t/m 7 juli.
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je