{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win een weekend weg met een Honda Civic!

Women’s World Car of the Year 2012

Uit alle 300 genomineerde auto’s is de Honda Civic door een jury van twintig kritische vrouwen uitgekozen tot Women’s World Car of the Year 2012. De auto is beoordeeld op veiligheid, prijs-kwaliteitsverhouding, esthetisch voorkomen, bagageruimte, rijgemak, kleur, uitstraling, milieuvriendelijkheid en kindvriendelijkheid. Naast de prijs van Women’s World Car of the Year 2012 werd Honda in 2012 ook uitgeroepen tot meest betrouwbare automerk.

Testpanel Honda Civic

Afgelopen weken is de Honda Civic getest door 5 moeders van Mamaplaats. Wij waren erg benieuwd of de belangrijke aspecten waarop de Honda Civic is beoordeeld ook zo beoordeeld zouden worden door onze testmoeders. Wat vinden zij van de kindvriendelijkheid, de bagageruimte, het rijgemak en de veiligheid van de auto.

Lees meer over de testresultaten van onze 5 testmoeders »

Wat kun je winnen?

Honda wil graag nog een gezin kennis laten maken met de Honda Civic. Daarom kan je nu een weekend gebruik van de Civic mét een volle tank en een verblijf in een vakantiepark naar keuze winnen!

Hoe kun je winnen?

Beantwoord de volgende vraag: 'Wat spreekt jou het meest aan in de Honda Civic na het lezen van de verslagen van de testmoeders?'

    strand
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je