{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

WIN: Een weekend of midweek naar Recreatiepark de Leistert!

Recreatiepark de Leistert

Ben jij iemand die van 'relaxt-actief' deelnemen aan activiteiten houdt, houd jij van lekker eten, maar ook van gezelschap in luxe en moderne accomodaties? Dan is een bezoekje aan Recreatiepark de Leistert echt iets voor jou! 

Met een camping en een bungalowpark heeft de Leistert voor iedere vakantieganger de geschikte accommodatie. En het leuke is… op de Leistert zijn de kinderen de baas!

Luxe vrijstaande vakantiebungalow 

Koffers pakken, zwembroek mee en gaan! Meld je NU aan om een weekend (of midweek) door te brengen op Recreatiepark de Leistert. Hier weet je zeker dat je je niet verveelt! Wat dacht je van een dagje in het subtropisch zwembad? Of gaan jouw kids toch liever naar de speeltuin?

Wat kun je winnen?

Eén gezin wint een weekend / midweek* weg naar de vrijstaande vakantiebungalow 5 luxe (voor 5 personen) OF naar de vrijstaande vakantiebungalow 7 luxe (voor 7 personen).

Hoe maak je kans? 

Laat in een reactie weten waarom jij en je gezin een weekendje / midweek naar Recreatiepark de Leistert willen én laat weten naar welke van de twee accommodaties jullie willen gaan!

* Een weekend of midweek buiten de NL + DE vakantieperiodes en feestdagen. Altijd op basis van beschikbaarheid. 

 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je