{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

Win een weekend/midweek Vakantiepark Dierenbos

Vakantiepark Dierenbos

Vakantiepark Dierenbos ligt midden in de bossen, maar de stad ‘s-Hertogenbosch is gemakkelijk te bereiken met de fiets. Door het hele park vind je de leukste dieren: fazanten, alpaca’s, zwijntjes en nog veel meer. Het vakantiepark is uitgerust met een nieuwe speeltuin van 2.400m2. Daarnaast is er een kinderboerderij waar de kinderen de dierenverzorgers mogen helpen. Na het verzorgen van de dieren kunnen de kinderen lekker spetteren in het overdekte zwembad. Schijnt het zonnetje? Dan is de natuurplas met ligweide een aanrader. Hier kunnen de kinderen zandkastelen bouwen met hun schepjes en emmertjes en varen over de vijver met roeibootjes.

Wat kun je winnen?

Een weekend of midweek in een 'Bungalow Damhert' op Vakantiepark Dierenbos. Dit is inclusief reserveringskosten, bedlinnen, eindschoonmaak, lokale heffingen en Attractiepas voor max 6 personen.

Hoe kun je winnen?

Om kans te maken op deze gave prijs dien je de volgende vraag te beantwoorden: Van welke activiteit op het vakantiepark zou jij met jouw gezin het meest gelukkig worden (kijk op vakantiepark-dierenbos.nl en bekijk wat het vakantiepark allemaal te bieden heeft) ?

Voowaarden

  • Verblijfsduur/inbegrepen: 1 weekend/midweek in een Bungalow Damhert op Vakantiepark Dierenbos inclusief reserveringskosten, bedlinnen, eindschoonmaak, lokale heffingen en Attractiepas voor max 6 personen.
  • Aankomst: Periode september 2016 t/m maart 2017 m.u.v. schoolvakanties en feestdagen.
  • Reserveringen kunnen enkel worden gemaakt in overleg met het reserveringsteam van Libema, altijd op basis van beschikbaarheid.

 

Meedoen kan t/m 19 juni 2016

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je