{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

WIN EEN VTECH MULTIMEDIA TABLET

Win een VTech multimedia tablet voor jouw kids

VTech staat voor educatief speelgoed waar kinderen van kunnen leren. Met een team van experts en grondig onderzoek maakt VTech speelgoed waar je niet alleen plezier mee beleeft, maar ook nog van leert!

VTech Storio2

Ook zo genoeg van dat eeuwige gezeur om je tablet? Dan is Storio2 het beste nieuws van 2014! Deze interactieve en educatieve multimedia tablet speciaal voor kinderen van 3 tot 9 jaar, laat zich met gemak vergelijken met de iPad en e-Reader. Net zo snel, scherp en vol van verrassingen. Met een 5 inch touchscreen, een bewegingssensor die het beeld in de ideale positie brengt, spelletjes, apps, een videospeler, fotocamera (met bewerkingsmodule), e-Reader, muziekspeler, tekenstudio, kleurboek, calculator, klok en wekker zijn alle wensen in één klap vervuld. Nooit meer zeuren, geen kind dat zich hoeft te vervelen. En mocht dat ooit, in de verre, verre toekomst toch het geval zijn, dan download je via Explor@park zo weer een serie nieuwe spelletjes en uitdagingen. Goed om te leren en te spelen tegelijk. Soms zit groot geluk verpakt in een klein apparaatje.

VTech Storio2 Baby

Wanneer ben je oud genoeg voor een tablet? Vijf, zeven, tien misschien? Bij VTech denken ze daar een tikkeltje anders over. De educatieve multimedia tablet, Storio2 Baby, is gemaakt voor pukken vanaf anderhalf jaar. Prima leeftijd om kennis te maken met techniek. Maar natuurlijk ook met liedjes, verhalen, kleuren, spelletjes, filmpjes en veel meer. Spelen en leren tegelijk, dat is waar het bij VTech om draait.

De speciale content voor baby’s, peuters en kleuters maakt al het andere speelgoed bijna overbodig. Handig is dat het vernuftige apparaatje telkens ververst kan worden met nieuwe uitdagingen. Via Explor@Park zijn verhalen, spelletjes, muziek, video’s en app’s makkelijk te laden. Gek is het dus niet dat dit speelgoed zo lang houdbaar is. Tot hun negende kunnen de kleine wijsneuzen er mee vooruit.

Wat kun je winnen?

  • Educatieve multimedia tablet, Storio2 Blauw twv €99,95
  • Educatieve multimedia tablet, Storio2 Roze twv €99,95
  • Educatieve multimedia tablet, Storio2 baby twv €99,95

Hoe kun je winnen?

  1. Like VTech op Facebook
  2. Geef (in een reactie op dit bericht) aan welke spellen jij zou gaan spelen samen met je kindje op de Storio2(baby)...
  3. En laat ook weten welke van de drie varianten (Storio2 Blauw, Storio2 Roze, Storio2 Baby) je zou willen winnen

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je