{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win één van de poppenwagens of een waterspel!

Onze webwinkels, de SpeelgoedFamilie.nl, zijn een onderdeel van Base Media. Wij werken met een enthousiast team en met een focus op de toekomst samen aan het succes van SpeelgoedFamilie.nl. Met onze ervaring in webdesign en e-commerce proberen wij met onze webwinkels e-tailen naar een hoger niveau te tillen. Lees de 7 redenen om uw speelgoed bij de SpeelgoedFamilie.nl te kopen. • Uniek houten speelgoed • Meer dan 12 gespecialiseerde webshops • Leuk, duurzaam en verantwoord speelgoed • Veilig online betalen • Gecertificeerde webshops • 14 dagen niet-goed-geld-terug • 24uur levering SpeelgoedFamilie.nl is een bedrijf dat o.a. is gespecialiseerd in kinderspeelgoed en kindermeubels voor buiten en binnen. We hebben een passie voor leuk en leerzaam speelgoed. Door het voortdurend wisselende assortiment vind je steeds leuke nieuwe artikelen, natuurlijk tegen een prima prijs. De SpeelgoedFamilie.nl voert een breed basisassortiment van diverse topfabrikanten met continue vernieuwing en innovatie. De SpeelgoedFamilie.nl staat dagelijks voor u klaar om u van dienst te zijn. Uitstekende service en scherpe prijzen is waar wij altijd naar streven. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via onze servicenummers, wij helpen u graag.

Wat kun je winnen?

De speelgoedfamilie.nl geeft tijdens deze winactie meerdere prijzen weg. Lees hieronder meer over de prijzen die je kunt winnen! speelgoedfamilie Prijs 1: Rieten poppenwagen (grijs) in jaren 50 stijl. De rieten poppenwagen heeft een metalen frame en wielen van rubber. Het is een schitterende poppenwagen om mee te spelen of als decoratie in een kinderkamer te gebruiken. Prijs 2: Mooie houten poppenwagen in een speelse roze-witte uitvoering. De poppenwagen is zeer stevig en stabiel en de duwstang kan tot 3 hoogtes versteld worden. De duwstang kan ook iets naar voren gezet worden. De schroeven zitten aan de binnenkant van de wagen, waardoor de poppenwagen er van buiten zeer strak en netjes uit ziet. De buitenkant van de wielen zijn van rubber, waardoor deze geruisloos door uw huis rijdt. De poppenwagen is heel stevig en daarom perfect om achter te leren lopen, zeker ook omdat de duwstang naar voren kan worden gezet, waardoor deze niet om kan kiepen als er op gesteund wordt. Omdat de duwstang kan worden verhoogd is deze poppenwagen ook voor latere leeftijd erg leuk. • Afmeting: 54cm x 34,5cm x 54cm. • De duwstang kan worden versteld van 53cm tot 59cm. • Geschikt voor kinderen van 1 tot circa 6 jaar Prijs 3: Een combinatie pakket van de super HYDRO TAG STARTERS PACK en een WATERBALLON LAUNCHER. De set is voorzien van voldoende minutie (100 waterballonnen).

hoe kun je de prijzen winnen?

Beantwoord de volgende vraag: "Toch maar een keer een ander spel dan een computerspel? Hoe krijgt u uw kids achter het scherm vandaan?" De leukste en origineelste antwoorden maken kans op bovengenoemde prijzen. De Winactie loopt van 1 juli t/m 14 juli 2013.
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je