{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win: één van de drie voedingspakketten van Nutricia!

Nutricia

Kwaliteit en voedselveiligheid staat bij Nutricia op nummer één. Zo worden er bijvoorbeeld hoge eisen gesteld aan groenten en fruit. De producten van Nutricia zijn voor de meest kwetsbare personen onder ons: onze kinderen. Van de boerderij tot aan het bord is kwaliteit en voedselveiligheid erg belangrijk. Ingrediënten worden getoetst aan een groot aantal kwaliteits- en voedselveiligheidcriteria voordat ze in de producten van Nutricia worden verwerkt. De vis komt bijvoorbeeld uit duurzame, gecertificeerde bronnen, en de kippen en varkens groeien op in een diervriendelijke omgeving.

Nieuwe voeding
Het eerste hapje is een echte mijlpaal, leuk en spannend tegelijkertijd. Je kindje leert vanaf nu te wennen aan vast voedsel. Hoe ouder je kindje wordt, hoe meer vast voedsel hij/zij krijgt. Geef nieuwe voeding eerst in kleine hoeveelheden, bijvoorbeeld een paar theelepels. Zo kun je kijken of je kind er goed op reageert en kan hij/zij eraan wennen. Als je dezelfde soort groente of fruit een paar dagen achter elkaar hebt gegeven, kun je wat nieuws proberen. Voor meer informatie over de eerste hapjes kun je terecht op we website van Nutricia voor Het Eerste Hapje Stappenplan .

Wat kon je winnen?

Wij geven 3x een voedingspakket (4-6 maanden, 6-8 maanden, 8-12 maanden) van Nutricia weg. Het voedingspakket bevat:

    • Bambix ontbijtpap
    • Olvarit variatiepakket (groenten en fruit)
    • Knuffeldoekje
    • Pap bordje met lepeltjes
    • Bambix bewaardoos

Hoe kon je winnen?

Geef in een reactie hieronder antwoord op de volgende vraag:

Nutricia Bambix ontbijtpap is er voor verschillende leeftijden, van 4m+ tot 12m+. Hoeveel maanden moet een kindje minimaal zijn voor de Bambix ontbijtpap licht volkoren? Tip: kijk op site van Nutricia.

Deze winactie loopt t/m 7 juni 2016.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je