{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win één van de 6 prijzen van baby-walz!


Over baby-walz

Baby-walz is een grote online webshop voor baby- en positiekleding. Jonge (toekomstige) ouders kunnen er dus voor alles terecht. Je kunt er namelijk ook terecht voor kinderspeelgoed en babyfoons, of voor meubilair en kinderwagens.

Wat kun je winnen?

babyfoon- 1x een Maxi-Cosi Babyzitje “Citi SPS” Design 2013 t.w.v. € 99,-. Bij deze Maxi-Cosi staat veiligheid hoog in het vaandel. Hij is licht van gewicht, goed van kwaliteit en toegestaan in het vliegtuig. - 1x een Motorola Babyfoon „MBP20“ t.w.v. € 99,99. Deze babyfoon laat je niet alleen je baby horen, maar ook zien. Voor 's nachts beschikt het dan ook over infrarood nachtzicht. Een veilige communicatie van hoge kwaliteit wordt gegarandeerd tussen baby en ouders. - 3x een Philips Avent Voedingsset voor pasgeborenen t.w.v. € 29,95. Een praktische set voor een natuurlijke overgang van borstvoeding naar flesvoeding. De set bestaat uit een fles- en speenborstel, een doorzichtige fopspeen en een viertal flessen (2 x 125 ml en 2 x 260 ml). - 1x een Käthe Kruse Speeltje “Kameel” t.w.v. € 9,99. Dit speeltje is ideaal voor je pasgeboren baby; baby's kunnen gaan herkennen en grijpen. De felle kleuren van de kameel trekken de aandacht en stimuleren de baby. Het speeltje kan gewassen worden in wasmachine op 30°C.

Hoe maak je kans?

Om kans te maken op één van deze superleuke prijzen, moet je natuurlijk wel iets doen. We willen namelijk graag antwoord op de volgende vraag: “Welke prijs zou jij graag winnen en waarom?” De meest originele reacties zullen uitgekozen worden! En dit keer maak je meer kans, doordat er dus maar liefst ZES gelukkigen zijn! De winactie loopt t/m 2 juni 2013. allecadeaus
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je