{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win één van de 5 Fisher Price Bad Bongo's

Over Fisher Price

De producten van Fisher Price stimuleren op een speelzame manier de gedachten van jouw kindje. Het lichaam wordt getraind en een unieke persoonlijkheid wordt ontwikkeld. Niets is mooier dan plezier beleven aan het leren van je kindje. Het speelgoed van Fisher Price maakt de leermomenten extra leuk, vanaf de geboorde tot en met kleuter.

Wat kun je winnen?

Debadbongobad Leerplezier Bad Bongo’s t.w.v. € 24,99. De Bad Bongo zorgt voor leerpret in bad en is geschikt voor kindjes van 6 tot 36 maanden. Als jouw kindje op de drijvende bongo slaat, wordt hij/zij beloond met muziek, zinnetjes en dansende lichtjes. De interactieve oplichtende figuurtjes moedigen jouw kindje aan om te leren over letters, cijfers, tegenovergestelde, begroetingen en eerste woordjes. Natuurlijk kan er ook buiten het bad gespeeld worden met de bongo’s, maar in bad gaan wordt wel extra leuk met de bongo.

Hoe maak je kans?

Om kans te maken op deze superleuke prijs, moet je natuurlijk wel iets doen. We willen namelijk graag antwoord op de volgende vraag:
Kun je het badritueel van jou en je kindje beschrijven? De meest leuke en originele reactie zal uitgekozen worden! En dit keer maak je meer kans, doordat er dus maar liefst 5 gelukkigen zijn! De winactie loopt t/m 1 juli 2013.
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je