{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win één van de 5 Fisher Price Apptivity Verhaaltjesvertellers

Fisher Price

De producten van Fisher Price stimuleren op een speelzame manier de gedachten van jouw kindje. Het lichaam wordt getraind en een unieke persoonlijkheid wordt ontwikkeld. Niets is mooier dan plezier beleven aan het leren van je kindje. Het speelgoed van Fisher Price maakt de leermomenten extra leuk, vanaf de geboorde tot en met kleuter.  

Wat kun je winnen?

Apptivity Verhaaltjesverteller voor Iphone en Ipod apparaten t.w.v. € 21,99. Dit interactieve speelgoed is geschikt voor kindjes van 6 tot 36 maanden. Dit boek is geschikt voor de gratis applicaties uit de Spelenderwijs Leren- serie. Door figuurtjes en geluidjes wordt jouw kindje gestimuleerd om de content te ontdekken, wat tevens de leesvaardigheid stimuleert. Exclusief Apple-producten. Geschikt voor iPhone® 3GS, 4 & 4S, en iPod Touch 4G.Fisher Price  

Hoe maak je kans?

Om kans te maken op deze superleuke prijs, moet je natuurlijk wel iets doen. We willen namelijk graag antwoord op de volgende vraag: “Lezen is belangrijk voor de taalontwikkeling van je kind. Wat is het favoriete boekje van jouw kindje en waarom?” De meest leuke en originele reactie zal uitgekozen worden! En dit keer maak je meer kans, doordat er dus maar liefst 5 gelukkigen zijn! De winactie loopt t/m 9 juni 2013.
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je