{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

Win een UPPAbaby VISTA Emmett kinderwagen!

Maak kans op een UPPAbaby VISTA Emmett!

Je verwacht je eerste kindje? Of misschien een tweede? Zelfs als je een derde baby krijgt hoef je niet wéér op zoek naar een kinderwagen. Want met minimale investeringen ben je met de VISTA kinderwagen klaar, hoe je gezin zich ook ontwikkelt.

                         

Wat kun je winnen?

Met de UPPAbaby VISTA kun je tot 3 kindjes vervoeren. Het is mono, duo en meerlingenwagen in één. Als je met één kind op stap gaat kun je de tweede zitting eraf halen. Drie kinderen? Met hulp van een meerijdplankje kun je plek creëren voor je derde kindje. Zo kun je de kinderwagen aanpassen naar elke situatie. 

Alle kinderen liggen of zitten even comfortabel in de VISTA en dat zonder in te leveren op het gemak. De kinderwagen is eenvoudig met één beweging ingeklapt.

De UPPAbaby VISTA Emmett is uitgevoerd met een aluminiumkleurig frame, melée groene bekleding en lederen accenten. Inclusief reiswieg, peuterzitje, regenschermen en muggennetjes. De kinderwagen is tevens voorzien van een XL-boodschappenmand. 

                           

Hoe kun je winnen?

Maak kans op deze fijne kinderwagen door in een reactie aan te geven waarom jij DÉ persoon bent die deze kinderwagen moet winnen! Wie weet ben jij straks de gelukkige die rondloopt met deze UPPAbaby VISTA Emmett!

                           

Klik hier voor meer informatie over dit en meer producten van UPPAbaby!

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je