{{ message.message }}
{{ button.text }}
  • 1 Winnaar

Win

Win een UPPAbaby CRUZ kinderwagen Emmett !

CRUZ: Compact zonder concessies


Met de UPPAbaby CRUZ Kinderwagen wordt iedere wandeling met je kindje een feestje. De slanke kinderwagen is soepel te besturen en biedt een fijne zitplaats voor je kindje. De kinderwagen heeft een omkeerbare zitting met een verstelbare rugleuning. Ook de duwbeugel is verstelbaar zodat iedereen – kort of lang – comfortabel achter de kinderwagen kan lopen. De ideale kinderwagen voor het stadse leven.               

              

Wat kun je winnen?

De UPPAbaby CRUZ kinderwagen is geschikt voor kinderen tot 22 kg, zo heb je jarenlang plezier van deze gebruiksvriendelijke kinderwagen! Dankzij de extra grote zonnenkap met het kijkvenster wordt je kindje beschermd tegen weer en wind. Ook wordt er een handig regenscherm meegeleverd. De grote boodschappenmand heeft een ruimte opening zodat je hier gemakkelijk wat in kan leggen. De details van de CRUZ zijn van echt leder gemaakt, wat de kinderwagen een mooie, luxe uitstraling geeft.

Extra voordelen:
- Zeer grote boodschappenmand
- Omkeerbare zitting
- Gemakkelijk in te klappen
- Verstelbare rugleuning
- Verstelbare duwbeugel

Extra leuk: naast de UPPAbaby CRUZ Kinderwagen win je tevens de bijpassende reiswieg t.w.v. €265 waardoor de wagen vanaf de geboorte al te gebruiken is!

Hoe kun je winnen?

Maak kans op deze fijne kinderwagen door in een reactie aan te geven waarom jij DÉ persoon bent die deze kinderwagen moet winnen! Wie weet ben jij straks de gelukkige die rondloopt met deze UPPAbaby CRUZ!

                         

Klik hier voor meer informatie over dit en meer producten van UPPAbaby!

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je