{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win een tegoedbon van baby-walz t.w.v. €50,-

baby-walz

baby-walz is een van de grootste online babyshops van Europa. Jonge ouders vinden hier alles voor de baby en zwangerschap. Het totale assortiment bevat meer dan 12.000 artikelen.

Het begint bij zwangerschapskleding en gaat via babykleding en -benodigdheden door tot enerverend kinderspeelgoed en babyfoons. Ook voor kinderwagens en meubilair kun je terecht in de webshop. baby-walz is aanwezig gedurende de gehele babytijd; vanaf de eerste dag zwangerschap tot de kinderen opgroeien en naar school gaan.

Passende zwangerschapskleding

Passende zwangerschapskleding voor iedere vrouw en voor ieder stadia van de zwangerschap, dat is het streven van baby-walz. En dat is wat je treft in het assortiment positiekleding.

Dankzij baby-walz hoeft je garderobe zwangerschapskleding niet kleiner of minder leuk te zijn dan de gewone garderobe. baby-walz heeft een zeer ruime collectie zwangerschapskleding, je zal hier zeker kledingstukken vinden die helemaal jouw smaak zijn.

De leukste babykleding

Ook de leukste babykleding vind je bij baby-walz. Leuke en lieve babykleding voor alle baby’s en voor ieder moment. Babykleding voor in de zomer en winter, voor overdag en voor in bed.  In het uitgebreide assortiment vind je bekende merken tegen aantrekkelijke prijzen Kleed je baby leuk aan met de babykleding van baby-walz!

Hoe en wat kun je winnen?

Doe mee en win een waardebon van €50,- te besteden in de webshop van baby-walz. Beantwoord de volgende vraag en maak kans!

welke producten van baby-walz zou jij op je verlanglijstje zetten en waarom?

De winactie loopt t/m 15 december.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je