{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win een Stokke Tripp Trapp White t.w.v. €159,-!

Zou jij ook zo graag een Stokke Tripp Trapp hebben, zodat je kleine gezellig bij je aan tafel kan komen zitten? Doe dan nu mee met de Facebookactie en maak kans!

Een Stokke wát?

Een Stokke Tripp Trapp White! De Tripp Trapp zorgt voor een optimale zithouding van je kind. Bovendien zit je kind zichter bij jou en/of bij de tafel. Als een kind dichter bij je is, bindt het zich bovendien sneller en zal de taalontwikkeling en sociale ontwikkeling soepeler verlopen. Lasten nemen af doordat je kindje nu zelf naar eten en speelgoed kan grijpen. De zitplank en voetsteun zijn beide in hoogte en diepte verstelbaar.

Ook technisch erg handig

De kinderstoel voldoet aan alle internationale veiligheidsnormen. Het is gemaakt van sterk en veerkrachtig beukenhout waardoor je kind van veiligheid is gegarandeerd. De Tripp Trapp is eenvoudig te demonteren en monteren wanneer je kindje groeit. Bovendien voorkomt een beschermende laag krassen en vereenvoudigt de laag het onderhoud van de kinderstoel. Doordat de Tripp Trapp geen eetblad heeft, maakt de stoel het mogelijk om je kindje gewoon al vanaf jonge leeftijd bij de eettafel te betrekken.

Wat moet je doen?

Om kans te maken op deze Stokke Tripp Trapp White, like je de Facebookpagina's van Mamaplaats en Babypark via de Facebook App. En wat je vervolgens alleen nog kunt doen is..... Duimen! Deze actie loopt t/m 11 maart
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je