{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win een Stokke Tripp Trapp®!

Ondanks dat het ontwerp van de Tripp Trapp® sinds de lancering in 1972 niets is veranderd, blijft Stokke® innoveren door nieuwe kleuren aan het kleurenpalet toe te voegen. De kleuren zijn fris, seizoensgebonden en trendgebonden; Lava Orange en Aqua Blue. Bij de twee prachtige kleuren kun je kiezen voor warm en levendig met Lava Orange of subtiel en cool met Aqua Blue. De Tripp Trapp® is nu verkrijgbaar in 9 kleuren. De Tripp Trapp® groeit met jouw kindje mee en is helemaal aan te passen op het lichaam van je kind. Kinderen van alle leeftijden kunnen comfortabel en ergonomisch verantwoord zitten, doordat de hoogte en diepte verstelbaar zijn. De Tripp Trapp® heeft vele voordelen, bijvoorbeeld de in hoogte en diepte verstelbare zit- en voetenplank. Doordat de stoel meegroeit met jouw kindje, krijg je waar voor je geld. stokke

Wat kun je winnen?

Je maakt kans op een Tripp Trapp® kinderstoel in de kleur Lava Orange of Aqua Blue. Geef je interieur extra energie met een splash van kleur met één van deze nieuwe kleuren.

Hoe kun je winnen?

Beantwoord de volgende vraag: Welke nieuwe kleur is jouw favoriet en waarom zou jij de Tripp Trapp® willen winnen? De winactie loopt t/m 25 augustus.
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je