{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win een Quinny Yezz!

Deze maand staat de Quinny Yezz centraal op Mamaplaats. Zo kun je hier alles te weten komen over de Quinny Yezz. Ook zal mama Anita de buggy in 'real life' gaan testen en haar bevindingen hier vastleggen in filmreviews, foto reviews en blogreviews. En als klap op de vuurpijl kan jij een Quinny Yezz, t.w.v. EUR 199, winnen!!!

Wat te doen om een Quinny Yezz te winnen?

De winactie Win een Quinny Yezz loopt 4 weken, vanaf maandag 26 maart. Iedere week heb jij een kans om deze buggy te winnen. Doe je alle 4 de weken mee dan maak je een maximale kans om te winnen. Maar, met 1x meespelen ben je ook in de race voor een gratis Quinny Yezz. Iedere week staat er een vraag centraal om kans te maken op deze buggy. Elke maandag zal de nieuwste vraag op deze pagina worden getoond & in de nieuwsbrief bekend worden gemaakt. Dus kijk iedere week even, doe 4x mee, en wie weet wordt jij de gelukkige winnaar. Week 1 (26 maart t/m 1 april) Hoeveel voordelen heeft de Quinny Yezz? Welke vind jij het belangrijkste en waarom? Tip: Op deze Quinny Yezz pagina kun je hier meer over vinden! --> Plaats jouw antwoord in het reactieveld hier onder. Week 2 (2 t/m 8 april) Word lid van Mamaplaats op Social Media en promoot de Quinny Yezz pagina! Klik hier voor Facebook, Hyves of Twitter.
Week 3 (9 t/m 15 april) Wat zijn de bevindingen over de Quinny Yezz van onze testmoeder Anita? Bekijk hiervoor de filmpjes en lees de blog van Anita.

Vraag week 4 (16 t/m 22 april)

Hoe kun je de riempjes van de Quinny Yezz aanpassen op de grootte van je kind en wat vind jij hiervan? Tip: Bekijk het derde filmpje van testmoeder Anita. 23 april wordt de winnaar bekend gemaakt van de Quinny Yezz!!! Kijk hiervoor op de site en/of in de nieuwsbrief.

Testpanel

Mama’s zoals jij testen de Quinny Moodd en de Quinny Yezz! Lees hier al hun verhalen, video’s, foto’s en reviews.
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je