{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win een Quinny Moodd t.w.v. 699,-

Ken je deze al? De Quinny Moodd? Dit is de allernieuwste kinderwagen van Quinny, vers van de pers, met een paar hele slimme nieuwe features die jij als mama zeker zal waarderen! Deze maand staat de Quinny Moodd centraal op Mamaplaats. Zo kun je hier alles te weten komen over de Quinny Moodd. Ook zal een mama zoals jij de kinderwagen in 'real life' gaan testen en haar bevindingen hier vastleggen in filmreviews, foto reviews en blogreviews. En als klap op de vuurpijl kan jij een Quinny Moodd, t.w.v. EUR 699, winnen!!!

Wat te doen om een Quinny Moodd te winnen?

De winactie Win een Quinny Moodd loopt 4 weken, vanaf dinsdag 21 februari. Iedere week heb jij een kans om deze kinderwagen te winnen. Doe je alle 4 de weken mee dan maak je een maximale kans om te winnen. Maar, met 1x meespelen ben je ook in de race voor een gratis Quinny Moodd. Iedere week staat er een vraag centraal om kans te maken op deze kinderwagen. Elke maandag zal de nieuwste vraag op deze pagina worden getoont & in de nieuwsbrief bekend worden gemaakt. Dus kijk iedere week even, doe 4x mee, en wie weet wordt jij de gelukkige winnaar.
Week 1 (21 feb t/m 1 mrt) Hoeveel voordelen heeft de Quinny Moodd? Welke vind jij het belangrijkste en waarom? Tip: Op deze Quinny Moodd pagina kun je hier meer over vinden! --> Plaats jouw antwoord in het reactieveld hier onder.
Week 2 (1 mrt t/m 7 mrt) Word lid van Mamaplaats op Social Media en promoot de Quinny Moodd pagina! Klik hier voor Facebook, Hyves of Twitter.
Week 3 (8 mrt t/m 15 mrt) Wat zijn de bevindingen over de Quinny Moodd van onze testmoeder Marion? Bekijk hiervoor de filmpjes en lees de blogs van Marion.

Vraag week 4 (16 t/m 22 mrt)

Past de Quinny Moodd in een rode Nissan Micra? Bekijk de autotest filmpje van Marion en plaats jouw antwoord hier op de pagina van testmoeder Marion! 23 maart wordt de winnaar bekend gemaakt van deze geweldige Quinny Moodd!!! Kijk hiervoor op de site en/of in de nieuwsbrief.

Testpanel

Mama’s zoals jij testen de Quinny Moodd en de Quinny Yezz! Lees hier al hun verhalen, video’s, foto’s en reviews. Klik hier wanneer jij testmoeder wilt worden voor de Quinny Yezz.
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je