{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win een professionele gezinsfoto + een ontbijt- en fruitbox van HelloFresh

40 gezinnen, 40 smaken

Even als opfrisser: HelloFresh is een maaltijdbox die makkelijk te bereiden is en bomvol met gezonde ingrediënten zit. De box is in verschillende soorten af te nemen. De meest bestelde box bij de lezers op ons platform? Dat is de familybox uiteraard!

Wie kent HelloFresh niet?! Dit is namelijk dé maaltijdbox die je lekker thuis kan bereiden met wekelijks culinaire verrassingen. Nu is het zo dat wij erg benieuwd zijn naar de HelloFresh gebruikers! Wie zijn dit? Ben jij een leuke HelloFresh gebruiker? Dan kom jij in aanmerking voor iets heel gaafs...! Voor een campagne zijn wij namelijk op zoek naar de gezichten en smaken achter de HelloFresh gebruiker. Maak jij regelmatig de HelloFresh recepten voor jouw gezin klaar in de keuken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat kun je winnen?

Win een professionele foto van jou en je gezin bij jullie thuis gemaakt (jullie unieke foto wordt op de blog van HelloFresh geplaatst). Daarnaast ontvang je een week lang de ontbijt- en fruitbox van HelloFresh.

Hoe kun je winnen?

Winnen is simpel: Meld je aan via deze link. Let op: Je moet al in het bezit zijn van de HelloFresh maaltijdbox om kans te maken.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je