{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win een prijzenpakket van Peppa of K'NEX

Peppa

Peppa is een bazig maar erg schattig biggetje van 5 jaar oud. Ze woont samen met haar ouders en broertje George en met haar dierenvriendjes beleeft ze allemaal avonturen. Van Peppa is ook zeer aandoenlijk en vermakelijk speelgoed verkrijgbaar! Van speelhuis tot camperset, van auto tot pluche knuffel. Een van de nieuwste items is de Trein van Opa Big. Opa Big neemt Peppa en George mee op een gezellig treinritje, instappen maar!

K’NEX

Het is weer bouwen geblazen met K’NEX! Zo is er een speciale achtbaan, namelijk de Star Shooter. Liever zelf creatief aan de gang? Met de 521 Value Tub maak je een van de voorbeelden, of je creëert zelf een bouwwerk. Voor kermisliefhebbers is er overigens ook goed nieuws: er is een meter hoog en kleurrijk K’NEX reuzenrad met maar liefst 475 onderdelen en een motor om rondjes te draaien!

Wat kun je winnen?

Voor Peppa fans hebben wij een leuk Peppa-big pakket samengesteld, dit pakket wordt maar liefst 3x weggegeven en bestaat uit:
  • 1x de trein van Opa Big
  • 1x de speeltuin
  • 1x de 2 figuurtjes

K’NEX pakket

Voor K’NEX fans hebben wij een leuk K’NEX pakket samengesteld, dit pakket wordt 1x weggegeven en bestaat uit:
  • 1x de Star Shooter
  • 1x de Ferris Wheel (reuzenrad)
  • 1x de Value Tub

Hoe kun je winnen?

Om te winnen dien je de volgende vraag zo origineel mogelijk te beantwoorden: Peppa houdt van spelletjes, verkleden en van gezellige dagjes uit. Waar houdt jouw kleintje van?
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je