{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win

Win een prijzenpakket van een Disney serie

Met Disney Junior leren jonge kinderen spelenderwijs rekenen en vormen te herkennen. Doe mee met deze winactie en maak kans op exclusieve prijzenpakketten van de leuke Disney Junior series: Jake en de Nooitgedachtland Piraten en Sofia het prinsesje!

Sofia het prinsesje

Maak kennis met de wondere wereld van Sofia. Als haar moeder met de Koning trouwt, wordt Sofia een echte prinses. Maar hoe gedraagt een prinses zich eigenlijk? Om dit te leren, gaat Sofia naar een speciale school. Daar leert ze alles over de eigenschappen die horen bij een echte prinses. En dat is niet altijd makkelijk! Gelukkig krijgt Sofia hulp van haar dierenvrienden, waar ze door een magische amulet mee kan praten.

Jake en de Nooitgedachtland Piraten

Ga mee op avontuur met Jake, Cubby, Izzy en papegaai Skully! Op het eiland Nooitgedachtland zijn zij altijd op zoek naar schatten. Zodra zij die vinden, krijgen ze dikwijls te maken met de gemene Kapitein Haak en Meneer Vetje die de schatten maar al te graag stelen. Jake en zijn vrienden zullen de schatten terug moeten halen, maar daar moet jij ze wel bij helpen! Bij iedere hindernis die ze doorstaan verdienen Jake en zijn team gouden munten. Help hen met verzamelen en doe mee met deze interactieve schattenjacht!

Online game: De Wereld van Sofia

Je kunt niet alleen een prijzenpakket winnen, ook kun je online spelletjes spelen! Ga mee naar De Wereld van Sofia. Een leuke en veilige omgeving voor kids waar ze verschillende spelletjes kunnen spelen met hun eigen prinses. Klik hier en speel mee!

Wat kun je winnen?

Win één van de 5 Disney pakketjes! De pakketjes bevatten ieder een rugzakje met daarin een broodtrommel, fietsbel en een kleursetje

Hoe kun je winnen?

Om te winnen dien je de volgende vraag te beantwoorden: waarom is jouw kleine een echte prinses of een echte piraat?

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je